2021. július 31., szombatMa Oszkár napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
2021.07.31. Oszkár Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / IDEA: fordított a Fidesz, csökkent az ellenzéki összefogás támogatottsága a biztos szavazók körében

Hirdetés

IDEA: fordított a Fidesz, csökkent az ellenzéki összefogás támogatottsága a biztos szavazók körében

Esett az ellenzéki összefogás támogatottsága a biztos szavazók körében az IDEA Intézet legfrissebb felmérésének eredménye szerint, amelyet szerkesztőségünk részére juttattak el. 

Az IDEA Intézet 2021. június 30. és július 4. között készített közvélemény-kutatása kismértékű, de fontos elmozdulásokat talált a párttömbök és a pártok támogatottságában – írták a közleményben.

listák IDEA Intézet 2021 június 30 július 4 .jpg

Fotó: IDEA Intézet

Az elmúlt hónaphoz képest mind a kormánypártok, mind az összefogott ellenzék tábora csökkent, de nem azonos mértékben. Míg a Fidesz–KDNP egyszázalékos, az ellenzéki lista 3 százalékos csökkenést könyvelhet el, helyettük az MKKP és a Mi Hazánk támogatottsága növekedett. Az ellenzéki összefogás szavazói körében elbizonytalanodás tapasztalható az intézet szerint. Hozzáteszik:

Hirdetés

Önmagában az tehát, hogy ezek a pártok együtt indulnak a 2022-es választáson, egy előválasztási kampányban nem tud új szavazókat mobilizálni.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/07/12/idea-intezet-partok-tamogatottsaga-fidesz-kdnp-ellenzeki-osszefogas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Rejtélyes építkezés kergeti őrületbe a nyaralókat Siófokon

Rejtélyes építkezés kergeti őrületbe a nyaralókat Siófokon

Az építkezés hétfőn kezdődött, és azóta a közelben lévő társasháznál, étteremnél, valamint üzletnél sem tudnak …