2021. július 27., keddMa Olga napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 334,00 Ft
2021.07.27. Olga Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 334,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Húsz késszúrással ölte a csecsemőjét Felsőzsolcán, enyhítették a büntetését

Hirdetés

Húsz késszúrással ölte a csecsemőjét Felsőzsolcán, enyhítették a büntetését

Csökkentette a Debreceni ítélőtábla annak a H. Noéminak a büntetését, aki horrorisztikus módon végzett az újszülött gyermekével 2019 februárjában. 16 év fegyházól 14 évre enyhítették a nő büntetését.

A 26 éves felsőzsolcai nő az élettársával közösen nevelte a négy kiskorú gyermekét. A nő állapotos lett ötödik gyermekével, azonban eltitkolta a terhességét. A szülés napján kiment a házuk mögött található mellékhelyiségbe, ahonnan visszatérve közölte élettársával, hogy nagyon vérzik  közölte az ügyészség.

Ekkor a férfi megijedt és a velük egy udvarban lakó édesanyjától, valamint rokonaitól kért segítséget. A nő azonban kizavarta a segítségére siető családtagokat a házból, majd magára zárta az ajtót.  Mintegy 15-20 perc elteltével élettársa megelégelte ezt, berúgta a bejárati ajtót és mentőt hívott az akkor már erősen vérző nőhöz.

A nő azonban továbbra is ellenségesen, agresszívan viselkedett, és mindvégig tagadta, hogy szülési folyamat indult volna meg nála. Az ellenállása miatt […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/07/14/rendorseg-ugyeszseg-gyilkossag-csecsemo/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Kigyulladt egy szlovák mozdony a rákoshegyi vasútállomáson

Kigyulladt egy szlovák mozdony a rákoshegyi vasútállomáson

Kigyulladt a szlovák Retrack társaság tehervonatának mozdonya a XVII. kerületi Rákoshegy vasútállomáson.  A <a href="https://baleset-info.hu/kigyulladt-egy-mozdony-a-xvii-keruletben/" …