2021. március 5., péntekMa Adorján napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 364,00 Ft | USD: 302,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
2021.03.05. Adorján Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 364,00 Ft | USD: 302,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Húsz év fegyház a bozótvágós gyilkosságért és szexuális erőszakért

Hirdetés

Húsz év fegyház a bozótvágós gyilkosságért és szexuális erőszakért

Húsz év fegyházra ítélte nem jogerős, elsőfokú ítéletével a Fővárosi Törvényszék azt a férfit, aki egy bozótvágó késsel megölt egy háromgyermekes anyát Kőbányán – írta az MTI a bíróság közleményére hivatkozva. Az ítélet tényállása szerint a 22 éves férfi 2019. december 30-án azzal a szándékkal csöngetett be a kőbányai társasházban lakó szomszédjához, hogy valakit megöljön.

Amikor az ott lakó édesanya az ajtót résnyire kinyitotta, a férfi belökte azt, és egy 44 centiméter hosszúságú bozótvágó késsel többször megszúrta a háromgyermekes nőt. A megtámadott nő gyermekei bemenekültek a szobába, és mobiltelefonon hívtak segítséget. A vádlott a vér látványától megrettenve elmenekült, és másnap feladta magát a rendőrségen.

A tényállás azt is tartalmazza, hogy a vádlott néhány nappal a gyilkosság előtt az akkor még 13 éves féltestvérével szexuális cselekményt végzett, amelyről írt a naplójában, továbbá notebookján és […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/02/17/gyilkossag_szexualis-eroszak_elsofoku-itelet/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Tízmilliókat mosott tisztára a 69 éves Tolna megyei nő

Egy Tolna megyei Nakon élő hatvankilenc éves nő egy eddig a rendőrség számára ismeretlen személy …