2022. július 4., hétfőMa Ulrik napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 398,00 Ft | USD: 381,00 Ft | CHF: 397,00 Ft
2022.07.04. Ulrik Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 398,00 Ft | USD: 381,00 Ft | CHF: 397,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Horvátországban vetik be a magyar rendőröket

Hirdetés

Horvátországban vetik be a magyar rendőröket

Horvátországi szolgálatra készítettek fel magyar rendőröket június 15-én a Rendőrségi Igazgatási Központban. A programot Mergancz Sándor rendőr dandártábornok, az Országos Rendőr-főkapitányság Közrendvédelmi Főosztályának vezetője nyitotta meg, aki hangsúlyozta, hogy a turizmus szempontjából nagyon fontos a horvát rendőrökkel kialakult jó kapcsolat és együttműködés. A rendőröknek a felkészítésen előadást tartottak egészségügy témában, valamint az ország adottságairól, helyi szokásokról, turisztikai jellegzetességekről és a kommunikációról.

A hazai egyenruhások július 1. és augusztus 31. között támogatják horvát kollégáik munkáját a tengerpart idegenforgalmi szempontból kedvelt térségében. A közös járőrszolgálattal Zadarban és Pulában, valamint a környékbeli településeken, főként a strandok környékén lesznek jelen. Küldetésük, hogy tájékoztatással és útbaigazítással segítsék a nyaralókat. A közös szolgálat mára hagyománnyá vált, a magyar rendőrök 2007 óta támogatják a horvát rendőrök munkáját.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2022/06/15/rendorseg-turistak-segitseg-horvatorszag-felkeszites/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében is tarolt a Fidesz

A Nemzeti Választási Iroda honlapja szerint Szamosújlakon Bégány Róbert, a Fidesz-KDNP jelöltje 171 érvényes vokssal …