2021. szeptember 19., vasárnapMa Vilhelmina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 351,00 Ft | USD: 298,00 Ft | CHF: 321,00 Ft
2021.09.19. Vilhelmina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 351,00 Ft | USD: 298,00 Ft | CHF: 321,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Horváth Ildikó: Kisebbségben van az a tömeg, akiket sikerült félretájékoztatni

Hirdetés

Horváth Ildikó: Kisebbségben van az a tömeg, akiket sikerült félretájékoztatni

Pontosan megvannak, kik, hogyan és milyen mértékben terjesztenek álhíreket, ám kisebbségben van az a tömeg, akiket sikerült félretájékoztatni – erről is beszélt Horváth Ildikó egészségügyért felelős államtitkár a XV. IME Országos Egészség-gazdaságtani Továbbképzés és Konferencián tartott nyitóelőadásán, amelyről a 24.hu közölt beszámolót.

A magyar egészségügy fejlesztésének stratégiai irányairól tartott előadáson az államtitkár az egészségügyet egyebek között egy labdához hasonlította, amit nyomnak, ám nem roppan össze. Úgy vélte, a járvány nem tudta összezúzni az elképzeléseket, és hogy új irányt vegyen a rendszer.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/09/02/horvath-ildiko-emmi-allamtitkar-egeszsegugy-oltasi-kampany-felretajekoztatas-halapenz/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Satufékezett az ellenzék, kitört a balhé a kameránk előtt

Satufékezett az ellenzék, kitört a balhé a kameránk előtt

Repülőrajtott vett az ellenzéki előválasztás, legalábbis reggel még azt hittük, hogy így lesz. Az informatikai …