2022. január 19., szerdaMa Sára napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 342,00 Ft
2022.01.19. Sára Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 342,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Horváth Csaba szerint a zuglóiaknak tetszik az új városközpontprojekt

Hirdetés

Horváth Csaba szerint a zuglóiaknak tetszik az új városközpontprojekt

A zuglóiak 64 százaléka szükségesnek tartja, hogy Zuglónak legyen egy új, méltó városközpontja a Bosnyák téren – legalábbis ez derül ki abból a felmérésből, amelyet a XIV. kerület önkormányzatának megbízásából készített egy közvélemény-kutató. 

November közepén mutatta be a képviselőknek, majd a lakosságnak is Zugló önkormányzata Horváth Csaba polgármester vezetésével a Bosnyák térre tervezett új Városközpont koncepcióját. 

a piac, a szakrendelő és az önkormányzat egy létesítményben kapna helyet, ezenkívül mélygarázst, közösségi teret és zöldfelületeket alakítanának ki. Az önkormányzati fejlesztés szomszédságában magánberuházásban lakó- és irodaházak épülnek majd.

Hirdetés

A két beruházás egymástól függetlenül valósulna meg, de egységet alkotna. Egy kutatásban most azt mérték fel, mit szólnak a kerület lakói.

A megkérdezett zuglóiak döntő többsége, 91 százaléka hallott már arról, hogy az önkormányzat megújítaná a Bosnyák téri piacot, több mint négyötödük – 82 százalék – pedig azzal is egyetért, hogy a piac az eredeti értékeinek megőrzése mellett megújításra szorul, közölte az MSZP közleményében.

A Bosnyák térre tervezett új városközpontról, az önkormányzati és a mögötte […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/12/02/horvath-csaba-szerint-a-zugloiaknak-tetszik-az-uj-varoskozpont-projekt/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Évértékelővel rúghatja be a kampányt Orbán Viktor

Évértékelővel rúghatja be a kampányt Orbán Viktor

Áder János köztársasági elnök január 11-én tűzte ki a 2022-es választások időpontját, eszerint a választójoggal …