2024. július 15., hétfőMa Henrik napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 392,00 Ft | USD: 360,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
2024.07.15. Henrik Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 392,00 Ft | USD: 360,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Hónapokon keresztül terrorizált egy kilenc éves lányt a tanítója egy Fejér vármegyei iskolában

Hirdetés

Hónapokon keresztül terrorizált egy kilenc éves lányt a tanítója egy Fejér vármegyei iskolában

Két és fél hónapon keresztül rögzítették a szülők titokban a kislány táskájába rejtett diktafonnal a szülők azt, hogy hogyan bántalmazza verbálisan gyermeküket a tanítója.

Az egyik Fejér vármegyei iskolában tanító tanár rendszeresen mondott többek között olyanokat a 9 éves kislánynak, hogy „baromagyú”, „kitekerem a nyakad”, „kiváglak innen úgy, hogy kitörik kezed-lábad” – számolt be az RTL Híradó.

A szülők azért kezdtek el hangfelvételeket készíteni, mert hirtelen megváltozott a lányuk viselkedése, azonban ennek okáról mást mondott a tanító és mást a kislány.

Elkezdett brutális módon befelé fordulni. Arra sem válaszolt, hogy milyen volt az iskola, csak annyit mondott, hogy hagyjál anya, nem akarok beszélni és bezárkózott a szobájába. Ez tartott egy jó pár hétig. Én jeleztem a tanárnőnek, hogy szeretném elvinni pszichológushoz. Ő erre azt mondta, hogy hagyjam, mert mi van, ha olyat mond, hogy még a gyámügy is kijön. Ez életkori sajátosság. Majd kinövi

Hirdetés

– mesélte a kislány édesanyja a Híradónak.

Az anyuka végül elvitte pszichológushoz a gyerekét, ahol kiderült, hogy a kislány szorong és depressziós, gyógyszert írtak fel neki. De a szakember azt is elmondta, hogy nagy gondok vannak az iskolában.

Ezután készült az első hangfelvétel, amin az hangzott el, hogy a tanár azt mondja a kislánynak, hogy: „Máma mint a vadállatok úgy viselkedtél, […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/06/22/fejer-varmegye-altalanos-iskola-bantalmazas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Mentőautó borult fel Budapesten, a Bocskai úton

Mentőautó és személygépkocsi ütközött vasárnap délután Budapest XI. kerületében a Bocskai úton, a mentő a …