2024. július 18., csütörtökMa Frigyes napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 390,00 Ft | USD: 356,00 Ft | CHF: 403,00 Ft
2024.07.18. Frigyes Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 390,00 Ft | USD: 356,00 Ft | CHF: 403,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Hónapokkal a létrehozása után végre lett honlapja a Szuverenitásvédelmi Hivatalnak

Hirdetés

Hónapokkal a létrehozása után végre lett honlapja a Szuverenitásvédelmi Hivatalnak

2023 decemberében szavazta meg a kormány a Szuverenitásvédelmi Hivatalt létrehozó törvényt, melynek elnöke Lánczi Tamás lett. Hónapokig a közösségimédia-felületen kívül más elérhetőséget nem lehet találni a hivatalhoz, nem volt sem honlapja, sem e-mail-címe, telefonszámot sem tüntettek fel, és azt sem lehetett tudni, hányan dolgoznak ott és kik a vezetői.

Most azonban, több mint négy hónap várakozást követően, miután a 24.hu május végén Péterfalvi Attilához, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hivatal (NAIH) elnökéhez fordult a hivatal átláthatatlan működése miatt, lett honlapja a Szuverenitásvédelmi Hivatalnak.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/06/25/szuverenitasvedelmi-hivatal-honlap-nemzeti-adatvedelmi-es-informacioszabadsag-hivatal/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Dübörög a paksi beruházás, Szijjártó Péter a Roszatom vezetőivel tárgyalt Isztambulban

Dübörög a paksi beruházás, már kilencszáz ember dolgozik a helyszínen, és ez a szám folyamatosan …