2023. május 31., szerdaMa Angéla napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 370,00 Ft | USD: 346,00 Ft | CHF: 382,00 Ft
2023.05.31. Angéla Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 370,00 Ft | USD: 346,00 Ft | CHF: 382,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Hölvényi György a békéért fog harcolni az Európai Parlamentben

Hirdetés

Hölvényi György a békéért fog harcolni az Európai Parlamentben

A párt Giesswein Sándor nevét viselő, a lakiteleki Hungarikum Ligetben zajló szakmai összejövetelén tartott sajtótájékoztatón Latorcai Csaba elmondta:a KDNP vezetősége a béke érdekében született döntés értelmében arra kérte Hölvényi Györgyöt, ismertesse az Európai Parlamentben a magyar Országgyűlés pénteken elfogadott “békéért kiáltó”, békepárti határozatát, amely az orosz-ukrán háború egyéves évfordulója alkalmából született.

A Giesswein Sándor nevét viselő szakmai összejövetel Lakiteleken a kereszténydemokrata vezetők, a KDNP alapszervezeteinek több mint 250 vezetőjének részvételével zajlik.

Giesswein Sándor papként, pápai prelátusként képviselte a keresztényszociális eszméket, majd az I. világháború idején egyre következetesebben békepárti lett, és a keresztény humanizmus szellemében támadta a terrort, a faji megkülönböztetést és a társadalmi igazságtalanságokat.

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20230401-holvenyi-gyorgy-beke-europai-parlament.html

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Hatéves kisfiával büntetőfékezett, baleset lett a vége

A férfi a hatéves gyermekével utazott még 2021. július 7-én személygépkocsijával Karcagon. Egy körforgalomhoz érve …