2022. november 30., szerdaMa András, Andor napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 408,00 Ft | USD: 393,00 Ft | CHF: 413,00 Ft
2022.11.30. András, Andor Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 408,00 Ft | USD: 393,00 Ft | CHF: 413,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Holtan találtak egy kisgyermeket egy kigyulladt Békés megyei parasztházban

Hirdetés

Holtan találtak egy kisgyermeket egy kigyulladt Békés megyei parasztházban

Csütörtök délután fél három körül érkezett a jelzés a katasztrófavédelemhez, amely szerint a Békés megyei Kisdombegyházon kigyulladt egy családi ház. Négy járművel tizenhét tűzoltó vonult az égő Lehel utcai parasztházhoz – tájékoztatta szerkesztőségünket az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

Két szoba és az előszoba égett teljes terjedelmében, csaknem ötven négyzetméteren. A tűzoltók húsz perc alatt eloltották a lángokat, oltás közben egy gyerek holttestét találták meg. A tűzesethez a mezőkovácsházi és az orosházi hivatásos tűzoltókat riasztották. Az egységek három vízsugárral eloltották a lángokat és egy gázpalackot is kihoztak az épületből.

Az épület lakhatatlanná vált, az ott élők elhelyezéséről az önkormányzat gondoskodik. A tűz okát tűzvizsgálati eljárás fogja feltárni.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint az épületben hárman tartózkodtak, egy kétéves […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2022/11/24/katasztrofavedelem-lakastuz-halaleset-bekesmegye-kisgyerek/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Egyre biztosabb, hogy lesz hó karácsonykor

Egyre biztosabb, hogy lesz hó karácsonykor

December első napjaiban az Oroszország fölött található masszív anticiklon nyugat felé terjeszkedik, Európa északi részén nem …