2021. október 21., csütörtökMa Orsolya napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 312,00 Ft | CHF: 337,00 Ft
2021.10.21. Orsolya Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 312,00 Ft | CHF: 337,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Hollik István: több mint egymillióan írták alá a Stop Gyurcsány! Stop Karácsony! petíciót

Hirdetés

Hollik István: több mint egymillióan írták alá a Stop Gyurcsány! Stop Karácsony! petíciót

Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója az előválasztásról és pártja kampányáról is beszélt a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában. 

Az Index beszámolt róla, hogy a Fidesz Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony! néven aláírásgyűjtést indított. A kihelyezett standok mellett telefonon is megkeresték az embereket, hogy minél többen ellássák kézjegyükkel az íveiket. Horváth László a párt egyik szóvivője akkor azt mondta, hogy azért indították el az akciójukat, mert látják, hogy a múlt emberei akarnak visszatérni, és képesek ezért mindent elkövetni. 

Ezzel egy időben megtartotta a magyarországi ellenzék az előválasztásokat, amelynek első fordulójában Dobrev Klára szerezte meg a szavazatok többségét, 632 479 főből, 214 319 voksát szerezte meg, őt a Karácsony Gergely és Márky-Zay Péter követték a rangsorban.  

Mindezek után pénteken (október 1-jén)  kiderült, hogy Karácsony Gergely és Márki-Zay Péter összefog, valamelyikük pedig visszalép a másik javára, hogy Dobrev Klárának egy kihívója maradjon a második fordulóban. Ezek után valóságos

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/10/03/hollik-istvan-egymillio-alairas-stop-gyurcsany-stop-karacsony-peticio-elovalasztas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Áder János: Magyarország területének 13 százalékát elsivatagosodás fenyegeti

Áder János: Magyarország területének 13 százalékát elsivatagosodás fenyegeti

Alig található a Földön jó minőségű, könnyen hozzáférhető, tisztítás nélkül fogyasztható víz, mert az emberiség …