2020. szeptember 20., vasárnapMa Friderika napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 304,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
2020.09.20. Friderika Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 304,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Hollik István koronavírusos

Hollik István koronavírusos

A Magyar Nemzet beszámolója szerint a Fidesz kommunikációs igazgatója, Hollik István megfertőződött a koronavírussal. Valószínűleg ez magyarázza azt, hogy Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és helyettese, Orbán Balázs is hatósági karanténba került, mivel néhány nappal ezelőtt közös találkozón vettek részt Hollikkal.

Hollik István szervezőbizottsági tag volt a Tranzit rendezvényen, így nyilvánvalóan az ő fertőzöttsége miatt halasztották el a rendezvényt. A kommunikációs igazgató Facebook-posztban tudatta a fertőzöttségét. Mint írja, rosszul érezte magát, ezért tesztet végeztett. 

Miután a teszt pozitív lett, karanténba vonult. Minden programját levonták, de a múlt szombati, részvételével zajlott magánrendezvényen részt vett kontaktjainak is hatósági karanténba kell vonulniuk, míg meg nem bizonyosodnak egészségességükről. 

Minthogy Hollik saját bevallása szerint nem járt külföldön, és minden járványügyi […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2020/08/27/hollik_istvan_koronavirusos/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Súlyos autóbaleset a 33-as főúton, egy ember meghalt

Súlyos autóbaleset a 33-as főúton, egy ember meghalt

Egy ember meghalt, ketten súlyosan megsérültek szombat délután egy balesetben a 33-as főút hajdú-bihari szakaszán …