2020. szeptember 20., vasárnapMa Friderika napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 304,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
2020.09.20. Friderika Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 304,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Hollik István koronavírusos, több kormánytag karanténban van

Hollik István koronavírusos, több kormánytag karanténban van

Csütörtök reggel a Miniszterelnökség közleményéből derült ki, hogy hatósági karanténban van Gulyás Gergely miniszter és Orbán Balázs parlamenti és stratégiai államtitkár. A tárca azt írta, múlt hét szombaton egy olyan magánrendezvényen voltak, amelyen egy résztvevő koronavírustesztje pozitív lett. Közölték azt is, hogy Gulyás Gergely szerdán elvégzett koronavírustesztje negatív lett.

“A hatósági karantén megszüntetése, a pénteki kormányülésen való részvétel és az azt követő kormányinfó megtartása csak a pénteki második koronavírusteszt negatív eredménye után lehetséges – írták”.

Ekkor még nem lehetett tudni, hogy ki az, aki koronavírusos volt a magánrendezvényen. Nem sokkal dél után azonban ez is kiderült: Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója a Facebookon jelentette be, hogy pozitív lett a koronavírustesztje. 

Engem is utolért a koronavírus.
Hétfőn és kedden rosszul éreztem magam, ezért a következő napok találkozóira és…

Posted by Hollik István on Thursday, August 27, 2020

Azt írta: hétfőn és kedden rosszul érezte magát, ezért a következő napok találkozóira és elsősorban a Tranzit közéleti évadnyitóra figyelemmel azt tartotta felelős magatartásnak, ha tesztelteti magát. Miután tesztje pozitív lett, elővigyázatosságból minden programot lemondtak, ő pedig azonnal karanténba vonult. A Tranzit Fesztivált is elhalasztják.

Hozzátette, múlt szombaton részt vett egy magánrendezvényen, s onnan is – a szabályok szerint – leadta minden kontaktját a hatóságok felé. Ez érint több kormánypárti politikust is. Kitért arra is, hogy a nyáron nem járt külföldön és minden szabályt betartott. “Ebből is látszik, hogy a vírus itt van és fokozott figyelmet kíván mindenkitől” – szögezte le. A Fidesz kommunikációs igazgatója azt írta: a karantén szabályait betartva dolgozik tovább.

Nem sokkal később Varga Judit igazságügyi miniszter is a Facebookon közölt bejegyzésében jelentette be, hogy hétfőn kapcsolatba került egy azóta igazoltan koronavírus-fertőzött személlyel. Ezért a mai naptól házi karanténbe került, és onnan dolgozik. Tüneteket egyelőre nem tapasztal magán. A ma reggel elvégzett első teszt eredménye […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2020/08/27/hollik_koronavirusos_tobb_kormanytag_es_kormanykozeli_ember_karantenban_van/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Egy magyar virológus szerint akár már 2021 első felében kezdődhet a koronavírus-vakcina tömeggyártása

Most, hogy a koronavírus-fertőzöttek száma világszerte meghaladta a 30 milliót, nem lehet mindössze egészségügyi intézkedésekkel …