2021. augusztus 3., keddMa Hermina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
2021.08.03. Hermina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Hiperpasszív és drámaian széles

Hirdetés

Hiperpasszív és drámaian széles

Amióta világ a világ, a politikai ringben az kapja be a legtöbb jobb egyenest, vagy balhorgot, akin találnak fogást. Nem véletlen, hogy Orbán Viktor több-kevesebb sikerrel egyszerű bérből és fizetésből élő, de határozott fellépésű melósnak mutatja magát, akinek alig van megtakarítása. Így azonosulni tud vele legalább az ország fele, és nem is várná el tőle ez a csoport, hogy beszéljen angolul.

Ettől függetlenül Orbán Viktor bizony beszél angolul, méghozzá olyan akcentussal, amit egy forgalmas reptéren 20 méterről is piros-fehér-zölden hallani. Még az oxfordi mentora Zbigniew Pełczyński professzor is kiemelte jellegzetes akcentusát, ami valamilyen szinten a magabiztos ember ismérve, akit nem érdekel hogyan, csak értesse meg magát.

Karácsony Gergelynek, akinek a személye körül olyan gyenge (hiperpasszív) a védőháló, hogy az egy alakzatba állt ökörnyálnak is vicc lenne, állítása szerint hiperpasszív angoltudása van, ami meg pontosan a határozatlan ember ismertetőjele. Bár úgy ahogy érti a nyelvet, fél azon megszólalni, attól tartva, hogy hibázik, vagy esetleg olyan kiejtéssel esnek ki a szájából a szavak, hogy beleállnak a földbe. Ilyet is találunk az aktuális reflektorfényen kívül is, hiszen Áder János, vagy Jakab Péter is tolmács jelenlétében tárgyal. Tarlós Istvánban, vagy Semjén Zsoltban pedig a nyelvtudás morzsáit sem találtuk soha, de hát az most már tényleg nem érdekel senkit.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/07/04/hiperpassziv/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Szerelmi bánatában gyújtogatni kezdett egy férfi Csepregen

Szerelmi bánatában gyújtogatni kezdett egy férfi Csepregen

A csepregi önkormányzati tűzoltóság egy hete számolt be arról, hogy a helyi hídépítéséhez használt anyagokat szándékosan …