2020. november 24., keddMa Emma napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 333,00 Ft
2020.11.24. Emma Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 333,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Hipermarkettel erősít a Mikulásgyár

Hirdetés

Hipermarkettel erősít a Mikulásgyár

A koronavírus-járvány a jótékonykodást is felülírja, ezért ebben az évben nem egy helyszínen, hanem huszonnégy Auchan áruházban rendezik meg a Mikulásgyár elnevezésű jótékonysági akciót – tájékoztatott a karitatív kezdeményezés főszervezője, Zsolnai Endre. Arról is beszélt a vezető, hogy december elsejétől gyűjtik a felajánlásokat az önkéntesek országszerte.

MikulásGyár 2019-ben a Millenáris Parkban

MikulásGyár 2019-ben a Millenáris Parkban

Fotó: Nagy Zoltán / MTI

A járványhelyzet miatt ezúttal azt kérik a szervezők, hogy az adakozók elsősorban tartós élelmiszereket, tisztálkodási és fertőtlenítőszereket ajánljanak fel. Zsolnai Endre hangsúlyozta, hogy használt adományokat, a járvány miatt biztonsági okokból, nem fogadnak. Azt is elmondta a főszervező, hogy most is a Magyar Vöröskereszt önkénteseinek a segítségével gyűjtik az adományokat, akik segítenek abban is, hogy a felajánlások a legjobb helyre kerüljenek.

Hirdetés

Örömmel segítettünk a Mikulásgyárnak, és igyekeztünk olyan megoldást találni, ami még pluszt is hozhat az eddigi gyakorlathoz képest, ezért a gyűjtést valamennyi áruházunkban megrendezzük, így idén országos lesz a Mikulásgyár!

– mondta Dominique Ducoux, az Auchan Magyarország vezérigazgatója.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2020/11/16/hipermarkettel_erosit_a_mikulasgyar/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Ammónia szivárgott egy Baranya megyei húsüzemben, öt embert kórházba vittek

Ammónia szivárgott egy alsómocsoládi húsüzem raktárában,ezért ki kellett üríteni az épületet, öt embert pedig rosszullét …