2023. június 6., keddMa Norbert napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 369,00 Ft | USD: 344,00 Ft | CHF: 380,00 Ft
2023.06.06. Norbert Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 369,00 Ft | USD: 344,00 Ft | CHF: 380,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Hiller István: Végső esetben ott vannak a baglyok

Hirdetés

Hiller István: Végső esetben ott vannak a baglyok

„Úgy látom, hogy 59 éves vagyok, és még évtizedekig tervezek” – vágott bele rögtön az elején Hiller István arra a kérdésre válaszolva, hogy pályája zenitjén jár-e. Hozzátette: amikor tavaly ötödször szerzett egyéni képviselői mandátumot, úgy érezte, nem fogyott még el körülötte a levegő.

A történész, korábbi oktatási és kulturális miniszter a magyar közoktatás helyzetéről úgy fogalmazott: „Az oktatás nem olyan, mint a tőzsde, hogy megteszed a tétet reggel, és délután kiderül, mi a végeredmény”. A 2010 előtti baloldali kormányok és a 2010 óta hatalmon lévő jobboldali kormányok oktatáspolitikája közötti különbségeket is elemezte Hiller István, és kiemelte, hogy a 0. osztályos koncepció mindössze két évet élt meg, pedig nagy sikere volt.

Két nagy szempontrendszert lehet elkülöníteni. Az egyik arra esküszik, hogy az oktatás akkor jó, ha a gyermek érdekei állnak a középpontban. A másik azt vallja, az a jó, ha én megmondom, hogyan kell nevelni a gyerekeket, a hatalom áll a középpontban. A közoktatás nagyon alkalmas egy hatalom számára, hogy a legkisebbeket […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2023/03/30/konkretan-ronai-egonnal-hiller-istvan-mszp-uj-formatum-elso-adas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

20 ezer penészes, jelöletlen tojást foglalt le a NAV – videó

Sem a tojások héján, sem pedig a csomagolásukon nem volt jelölés és az árut nem …