2024. február 25., vasárnapMa Géza napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 407,00 Ft
2024.02.25. Géza Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 407,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Hídfoglalással egybekötött gigatüntetésre készülnek a tanárok és a diákok

Hirdetés

Hídfoglalással egybekötött gigatüntetésre készülnek a tanárok és a diákok

Az Egységes Diákfront, a Civil Bázis és a Pedagógusok Szakszervezete (PDSZ) közös sajtótájékoztatón jelentette be, hogy szeptember elsején rendkívüli osztálytalálkozót tartanak a Kossuth téren, amit az őszi tüntetéssorozatuk nyitóeseményének tartanak. A legnagyobb tüntetést, amelyet hídfoglalással is egybekötnek, szeptember 15-én tartják. 

Radnai Katalin a PDSZ nevében elmondta, hogy a szeptember 1-jei tüntetés csak felkészítő demonstráció lesz, mindennap akcióznak az oktatás ügyéért.

Hirdetés

Az Egységes Diákfront tájékoztatása szerint már az egész országban jelen van szervezetük. Bejelentették, hogy több városban is találkozókat és fórumokat tartanak. Az első találkozó Szegeden lesz, amit további fórumok követnek a vidéki nagyvárosokban. 

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2023/08/22/pdsz-oktatas-egyseges-diakfront-civil-bazis-statusztorveny-tuntetes-hidfoglalas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Három év börtönt kapott a honvédségtől eltávolított szexuális ragadozó

Dobó Dénes közleménye szerint a katonai tanács a vádlottat kétrendbeli szexuális kényszerítés bűntettének kísérletében mondta …