2021. április 22., csütörtökMa Csilla napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 363,00 Ft | USD: 302,00 Ft | CHF: 329,00 Ft
2021.04.22. Csilla Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 363,00 Ft | USD: 302,00 Ft | CHF: 329,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Hibázott a háziorvos, rossz napra hívott be harminc embert oltásra

Hirdetés

Hibázott a háziorvos, rossz napra hívott be harminc embert oltásra

Egy terézvárosi szakrendelőről írtuk meg nemrég a Magyar Hang nyomán, hogy vasárnap korábban zárt be, és emiatt többen hiába mentek oda, nem kapták meg a koronavírus elleni oltást. Sokan vidékről utaztak a fővárosba, egyikük egy férfi Tolna megyéből. Ő délután 6 órára kapott időpontot, és negyedórával korábban megjelent, de már zárva találta a kaput. Közölték vele, hogy oltás csak fél négyig volt. Egyébként még több mint harmincan jártak aznap ezen az oltóponton úgy, hogy nem tudtak mit kezdeni velük, mert nem szerepeltek a beoltandók listáján.

A Koronavírus Sajtóközpont nemrég reagált, azt írva, nem volt zárva a VI. kerületi, Csengery utcai oltópont, de a háziorvos véletlenül rossz napra, vasárnapra hívta be oltásra a több mint 30 embert. Azt ugyan elismerte a Koronavírus Sajtóközpont, hogy tévedés történt, de hozzáfűzte: „a magyar oltási tempó” egyértelműen továbbra is kiemelkedő.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/04/05/oltopont-terezvaros-bezart-haziorvos-hiba-teves-nap/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

15 éves robogós fiút ért életveszélyes baleset Mezőkövesden

A robogós a Mezőkövesd belvárosa felől Szihalom irányába tartott a főúton, amikor a vele szemből …