2021. április 22., csütörtökMa Csilla napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 301,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
2021.04.22. Csilla Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 301,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Hevesi Krisztina: Sokan még mindig nem hiszik el, milyen nagy a baj

Hirdetés

Hevesi Krisztina: Sokan még mindig nem hiszik el, milyen nagy a baj

Egyre többen járnak illegálisan szervezett házibulikba, és hétvégén is nagyon sokan voltak a városban úgy, hogy nem tartották be a járványügyi korlátozásokat. Ez olyan, mintha méterekre a céltól feladnánk a versenyt − mondta Hevesi Krisztina pszichológus a Tv2 reggeli műsorában.

A szexuálpszichológus egy katasztrófafilm megnézéséhez hasonlította a vírustagadók viselkedését. Mint mondta, gondoljuk végig, mennyire tudunk haragudni azokra, akik nem veszik komolyan a katasztrófát. Ők azok a szereplők, akik még mindig nem hiszik el, hogy nagy a baj, továbbra is felelőtlenek és nem törődnek semmivel.

A másik, hogy a mostani helyzetet sokszor egy háborúhoz hasonlítjuk. Hogy most tele van a város, az olyan, mintha valaki évekig egy nedves pincében vacogott a háború idején, és úgy érezte, hogy szerencsés, mert biztonságban van. Aztán a végén felrohan, és azt mondja: „Jó, elegünk van, besokalltunk” − tette hozzá Hevesi Krisztina.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/03/31/hevesi-kriszta-pszichologus-koronavirus-vakcina-oltoanyag-magyarorszag/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Ettől működhet a digitális oktatás

Ettől működhet a digitális oktatás

Csapó Benő neveléstudományi kutató, a Szegedi Tudományegyetem tanára az Index kérdésére hangsúlyozta, hogy a technológia …