2021. június 25., péntekMa Vilmos napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 351,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 320,00 Ft
2021.06.25. Vilmos Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 351,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 320,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Hétvégenként nem fog járványügyi adatokat közölni az operatív törzs

Hirdetés

Hétvégenként nem fog járványügyi adatokat közölni az operatív törzs

Nem tart több sajtótájékoztatót a koronavírus-járvány megfékezéséért életre hívott operatív törzs, a fertőzési és a halálozási adatokról pedig csak hétköznaponként fognak beszámolni – jelentette be Kiss Róbert rendőr alezredes, az operatív törzs helyettes műveleti vezetője a testület pénteki sajtótájékoztatóján.

Az alezredes emlékeztetett a két legutóbbi enyhítésre, vagyis hogy falunapon már 1500 fő vehet részt, az élő zene szabad, a rendezvényen pedig részt vehet nem beoltott személy is, illetve hogy zenés-táncos rendezvényekre csak koronavírus-védett személyek mehetnek el. Kitért arra is, hogy Magyarországnak már 16 másik országgal sikerült kétoldalú megállapodást kötnie a védettségi igazolványok kölcsönös elfogadásáról. 

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/06/11/operativ-torzs-adatok-sajtotajekoztato/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Immár pocsolyameleg a Balaton, majdnem 29 fokos

Immár pocsolyameleg a Balaton, majdnem 29 fokos

Az Afrika felől érkező forró levegő hatására 28,9 Celsius-fokosra melegedett csütörtökre a Balaton vize – tájékoztatta …