2023. december 10., vasárnapMa Judit napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 382,00 Ft | USD: 355,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
2023.12.10. Judit Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 382,00 Ft | USD: 355,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Hernádi Judit trágárkodva a magyarokat szidja

Hirdetés

Hernádi Judit trágárkodva a magyarokat szidja

A Heti Hetes és az RTL Klub rendkívül színvonalas, Pasik című “alkotásának” sztárja természetesen Gulyás Mártonnak – és így a nyilvánosságnak – még mindig azt akarja bizonygatni, hogy ő a szó valódi értelmében színésznő. Hosszan mesél például arról, hogy miért vált el a Vígszínháztól, egyébként nem az elmúlt napokban, hanem 1986-ban, vagyis 37 évvel ezelőtt… Kétségtelen: Vígszínház és Hernádi, így, együtt, ez nyilván jól esik neki. 

Ha már Vígszínház, Eszenyi Enikőről speciel korrektül beszél; igaz, bődületes ostobaságokat: szerinte az Eszenyi körül kialakult (a baloldal által kialakított) cirkusz idején az lett volna a megoldás, ha Eszenyi mellé kirendelnek a munkavégzése közben egy felügyelőt, aki vigyáz arra, hogy ne kapjon dührohamot. 

Hernádi Judit egyébként azok közé a szerencsés emberek közé tartozik, akiknek papírjuk van róla, hogy nem alkoholisták. Egy bulvárlap 20 évvel ezelőtt ezt állította, Hernádi perelt, ráadásul (mások mellett) nem is akárki tanúsította, mint maga Alföldi Róbert, hogy ez hazugság, hiszen Hernádi kizárólag szénsavmentes vizet iszik. És Hernádi Judit nyert.

Ebben legalább sikeres volt Hernádi Judit.

Hirdetés

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20231031-hernadi-gulyas-szfe.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Három év börtönt kapott a honvédségtől eltávolított szexuális ragadozó

Dobó Dénes közleménye szerint a katonai tanács a vádlottat kétrendbeli szexuális kényszerítés bűntettének kísérletében mondta …