2020. november 26., csütörtökMa Virág napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 332,00 Ft
2020.11.26. Virág Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 332,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Herczeg Zoltán: megalázták, arcon köpték

Hirdetés

Herczeg Zoltán: megalázták, arcon köpték

Különös cicaharc körvonalazódik az újpesti városházán. Az ismert közszereplő, Herczeg Zoltán keresetlen stílusban emelt szót egy jogász ismerőse mellett, akit a IV. kerület jobbikos alpolgármestere hívott az önkormányzatához közbiztonsági referensi munkakörbe. A városrészt koalícióban vezető momentumos polgármester és partnerei közötti feszültségre és kommunikációs zavarra utal a divattervező által jelzett városházi eset.

Csőnadrág Vasalthaj Momentúrnak nevezte Herczeg Zoltán Déri Tibor újpesti polgármestert abban a nyilvános bejegyzésben, melyet közösségi oldalán ismerősének védelmében írt. A divattervező szerint a városvezető úgy rúgta ki az újpesti közbiztonsági referensi pozíciójából a háromdiplomás, gyermekét egyedül nevelő dr. Pusztai-Csató Adrienn jogászt, Szentistván korábbi polgármesterét, hogy oda még (az előzetes megállapodás ellenére) fel sem vették. 

IMG 7267

Fotó: Velvet

Herczeg a legmagasabb politikai kapcsolatait is […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2020/11/20/herczeg_zoltan_megalaztak_arcon_koptek_kipicsaztak/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Figyelmeztet a Nébih: nem használható a féreghajtó koronavírus ellen

Figyelmeztet a Nébih: nem használható a féreghajtó koronavírus ellen

Állatorvosoktól származó információk szerint az utóbbi időben megnövekedett az érdeklődés az ivermektint tartalmazó állatgyógyászati készítmények …