2021. október 21., csütörtökMa Orsolya napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 312,00 Ft | CHF: 337,00 Ft
2021.10.21. Orsolya Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 312,00 Ft | CHF: 337,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Helyreigazítás: 2021. szeptember 21. napján “Ellenőrizetlen forrásból származó otthoni Covid-tesztek” témában cikkek, melyek Az Arvali Kft. valótlan állításokat tartalmazó nyilatkozatát közölték.

Hirdetés

Helyreigazítás: 2021. szeptember 21. napján “Ellenőrizetlen forrásból származó otthoni Covid-tesztek” témában cikkek, melyek Az Arvali Kft. valótlan állításokat tartalmazó nyilatkozatát közölték.

Helyreigazítás: 2021. szeptember 21. napján az index.hu, a hvg.hu, illetve több más online hírszolgáltató oldalán megjelentek “Ellenőrizetlen forrásból származó otthoni Covid-tesztek” témában cikkek, melyek Az Arvali Kft. valótlan állításokat tartalmazó nyilatkozatát közölték.

Az Arvali Kft. által tett nyilatkozat azt a valótlan látszatot kelt, hogy Magyarországon az A-Lab Pharma a BOSON Otthon használható Covid-19 antigén tesztek “hivatalos forgalmazója, márkaképviselete”, a megfelelő minőségű tesztek csak rajtuk és partnereiken keresztül beszerezhetők. 2021 júliusa óta az Arvali Kft. a hivatalos magyarországi forgalmazó és a más által forgalmazott tesztek nem megfelelő minőségűek.

Ezzel szemben a valóság az, hogy az MSM Medical Kft. HIVATALOSAN forgalmazza a BOSON Otthon használható Covid-19 antigén teszteket Magyarországon 2021. április óta. Ezt igazolja többek között a Társaság OGYÉI Hatósági Bizonyítványa, mely 2021. április 4-én kelt, az MSM Medical Kft. részére kiállított nyilatkozata a Xiamen Boson Biotech Co., Ltd-nek, illetve a Társaság által készített Youtube videó is, mely az alábbi linken https://youtu.be/uyCHFAm4XBo 2021. április 26. óta folyamatosan elérhető, továbbá a Társaság www.msmmedical.hu című honlapja, mely szintén április óta aktív.

Az Arvali Kft. a fenti nyilatkozattal azt a hamis látszatot kelti a vásárlókban, hogy csak tőle, illetve az Arvali Kft. partnereitől lehet megvásárolni fent nevezett Covid-19 otthon teszteket.

Hirdetés

az MSM Medical Kft-nek és gyógyszertári, illetve nagykereskedelmi partereinek üzletpolitikája az, hogy a magyar emberek egészségét előtérbe helyezve megpróbálják a lehető legalacsonyabb, megfizethető áron kínálni az otthon használatos gyorsteszteket az Arvali Kft. áraihoz képest nagyságrendileg kedvezőbb árszinten, ezáltal széles körben elérhetővé tenni a magyar lakosság számára.

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Áder János: Magyarország területének 13 százalékát elsivatagosodás fenyegeti

Áder János: Magyarország területének 13 százalékát elsivatagosodás fenyegeti

Alig található a Földön jó minőségű, könnyen hozzáférhető, tisztítás nélkül fogyasztható víz, mert az emberiség …