2024. május 25., szombatMa Orbán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 356,00 Ft | CHF: 389,00 Ft
2024.05.25. Orbán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 356,00 Ft | CHF: 389,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Hazug kijelentéseket tehetett Áder János testvéréről, felfüggeszthetik a képviselő mentelmi jogát

Hirdetés

Hazug kijelentéseket tehetett Áder János testvéréről, felfüggeszthetik a képviselő mentelmi jogát

Áder János testvére tudott a bicskei pedofil igazgatóról, mégsem tett semmit a fővárosi gyermekvédelmi főosztály vezetőjeként – ezzel vádolta a DK-s Gy. Németh Erzsébet a volt köztársasági elnök testvérét a korábbi közleményben, amely még ma is elérhető. Az Országgyűlés Mentelmi Bizottságában most Gy. Németh Erzsébet mentelmi jogának felfüggesztését javasolják a fideszes képviselők, amiről kedden döntenek. 

„Azért tették, amiért elmondtam az országnak, Áder János testvére fővárosi főosztályvezetőként tudott arról, mi történik a bicskei gyermekotthonban, mégsem akadályozta meg, hogy V. János tovább zaklassa a rábízott gyereket” – reagált a mentelmi jog felfüggesztéséről szóló javaslatra az országgyűlési képviselő. Gy. Németh Erzsébet, aki 2019–2022 között Budapest főpolgármester-helyettese volt, elmondta, öt zavartalan évet kapott a bicskei igazgató szerinte Áder Annamáriától. Gy. Németh Erzsébet állítja: a Fidesz szerint gyerekeket molesztálni, pedofilt mentegetni és kitüntetni, pedofilsegítőnek kegyelmet adni nem bűn. Hozzátette, a DK egész közössége nevében mondhatja, hogy nem fognak hallgatni, nem fognak beletörődni, hogy fideszes politikusok mentegetnek segítőket. 

Ha pedig a Fidesz elveszti június 9-én az európai parlamenti választást, akkor előrehozott választást fogunk követelni.

Elmondta azt is, ők következményeket akarnak, így nem lehet őket megfélemlíteni. 

Hirdetés

Áder János volt köztársasági elnök lapunknak korábban elmondta, hogy testvére több feljelentést is tesz az ügyben. Gy. Németh Erzsébet korábban arról beszélt, hogy „Tarlós István főpolgármestersége alatt a bicskei gyermekotthon két dolgozója már 2011-ben elmondta a fővárosnak, hogy a gyermekotthon igazgatója zaklathatja a gyerekeket, mégsem történt semmi”. A DK-s országgyűlési képviselő, korábbi főpolgármester-helyettes szerint az ügy eljutott a főváros Oktatási, Gyermek- és Ifjúságvédelmi Főosztályához, melynek akkori vezetője Pölöskei Gáborné Áder Annamária volt, Áder János testvére, így azt feltételezte, hogy neki tudnia kellett arról, hogy mit csinál az igazgató a bicskei gyermekotthonban lakó gyerekekkel, de szerinte nem tett semmit.

[…]


A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/04/29/gy-nemeth-erzsebet-mentelmi-jog-feljelentes-ader-janos/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Megvan az év fagylaltja

A Magyar Cukrász Ipartestület 2024-ben is megrendezte a nagy népszerűségnek örvendő év fagylaltja versenyt – …