2020. szeptember 19., szombatMa Vilhelmina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 304,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
2020.09.19. Vilhelmina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 304,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Házkutatást tartottak Novák Elődnél a szivárványos zászlók leszedése miatt

Házkutatást tartottak Novák Elődnél a szivárványos zászlók leszedése miatt

Házkutatást tartottak nála és rabosították a rendőrök Novák Elődöt, miután a Mi Hazánk Mozgalom alelnöke az újbudai és a fővárosi városházáról is elvitt egy-egy szivárványos zászlót.

Novák Elődöt kedden jelentette fel a XI. kerületi önkormányzat, amiért leszedte és elvitte a polgármesteri hivatal elé felhúzott zászlót, valamint megrongálta a zászlótartó rudat. 

Novák Elődöt rabosítottákForrás: MTI/Szigetváry Zsolt

Novák Előd a közösségi oldalán úgy fogalmazott, két évig terjedő szabadságvesztéssel „fenyegeti a rendőrség”, DNS-mintát és ujjlenyomatot vettek tőle, illetve fotót készítettek róla. Így próbálja a kormányzat megfélemlíteni a devianciák propagálásával szemben felsorakozott, normalitáspárti erőket – közölte.

Novák Előd először a fővárosi városháza épületéről vette le a szivárványos zászlót, majd a rendőri igazoltatás közben elfutott a helyszínről, hogy egy kukába dobja. Később a főváros XI. kerületi polgármesteri hivataláról vette le le a leszbikusok, melegek, biszexuálisok, transzneműek közösségének jelképét.

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20200819-novak-elod-rabositas-szivarvanyos-zaszlo.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Jön a második évad: szombaton újra élőben jelentkezik az operatív törzs

Jön a második évad: szombaton újra élőben jelentkezik az operatív törzs

Az online sajtótájékoztató meghívóját péntek este kaptuk meg. Kérdést feltenni csak írásban lehet. Müller Cecília …