2022. január 17., hétfőMa Antal napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 311,00 Ft | CHF: 340,00 Ft
2022.01.17. Antal Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 311,00 Ft | CHF: 340,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Hazánkban is bejegyeztek egy telephelyet az izraeli hátterű kémprogramos cégnek

Hirdetés

Hazánkban is bejegyeztek egy telephelyet az izraeli hátterű kémprogramos cégnek

A Facebook anyacége, a Meta és a Citizan Lab egy új felmérése szerint legalább 50 ezer mobiltelefont törtek fel vagy gyűjtöttek azokról adatokat kémprogramokkal. Az egyik érintett cég a Cytrox, amelynek egyik központja Budapesten működik, és egy Brit-Virgin-szigeteken bejegyzett társaságon keresztül izraeli befektetők tűnnek fel mögötte – írta meg a napi.hu.

A cikkből kiderül, hogy noha a Facebook a jelentésében Észak-Macedóniába teszi ennek a társaságnak székhelyét, egyáltalán nem biztos, hogy valóban ott is működött. Izraelben, Hollandiában, Franciaországban, Cipruson és Magyarországon is vannak ugyanis hozzá köthető vállalatok, amelyek közül a magyar telephely lehet az egyik utolsó még működő társaságé.

Bár tavaly óta nem adott le beszámolót, több jel is arra utal, hogy a Cytrox Holding Zrt. nevű magyar cég működik még: a Nemzeti Adó- és Vámhivatal 2020. március 26-án kezdeményezte a végelszámolását, idén szeptemberben mégis […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/12/18/hazankban-is-bejegyeztek-egy-telephelyet-az-izraeli-hatteru-kemprogramos-cegnek/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Kis mennyiségű idegméreg van a kávéban – vélhetően rákkeltő is

Kis mennyiségű idegméreg van a kávéban – vélhetően rákkeltő is

Egy friss magyar kutatás az akrilamid jelenlétét mérte a kávéban. Mint kiderült, a kávéfajta típusa és …