2022. november 28., hétfőMa Stefánia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 408,00 Ft | USD: 390,00 Ft | CHF: 414,00 Ft
2022.11.28. Stefánia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 408,00 Ft | USD: 390,00 Ft | CHF: 414,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Hathavi jutalmat kap Fót polgármestere

Hirdetés

Hathavi jutalmat kap Fót polgármestere

Csütörtökön szavaz a polgármester jutalmáról a fóti 12 fős képviselő-testület. Vass György hathavi illetményét kaphatja meg, míg az önkormányzat és intézményeinek dolgozói idén kéthavi jutalmat kaptak – írja a Népszava. A városvezető szerint „ha együtt sírnak, együtt nevetnek”, akkor elvárható, hogy a képviselő-testület adjon valamit a polgármesternek is, ha elégedett a munkájával.

Vargha Nóra független önkormányzati képviselő elvi okokból sem támogatja polgármesterek jutalmazását. Szerinte a jelenlegi gazdasági helyzetben, „amikor az önkormányzat munkatársai tíz órákat dolgoznak azon, hogy hogyan lehet spórolni”, akkor semmilyen helye nincs semmilyen jutalomnak.

Vass György legutóbb 2021 júniusában kapott jutalmat, szintén hathavi illetményét, amit akkor többek között azzal indokoltak, hogy a polgármester a pandémia alatt figyelemmel kísérte a rászorulók és a város lakosságának helyzetét, és tartotta a kapcsolatot a megfelelő szervekkel.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2022/11/15/vass-gyorgy-fot-polgarmester-jutalom-kepviselo-testulet/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Kovács Zoltán: A valóság a mi oldalunkon áll

Kovács Zoltán: A valóság a mi oldalunkon áll

A nemzeti konzultáció mindenkinek lehetővé teszi, hogy elmondja a véleményét – fogalmazott a Magyar Nemzetnek Kovács …