2022. július 7., csütörtökMa Appolónia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 409,00 Ft | USD: 400,00 Ft | CHF: 412,00 Ft
2022.07.07. Appolónia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 409,00 Ft | USD: 400,00 Ft | CHF: 412,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Hatezer forinttal tartoztak neki, de ő 134 ezret vert ki az ismerőséből

Hirdetés

Hatezer forinttal tartoztak neki, de ő 134 ezret vert ki az ismerőséből

Egy 16 éves bölcskei fiú tett feljelentést 2022. június 21-én a Paksi Rendőrkapitányságon. Elmondta, hogy délután ismerőseivel lakásukról fürdeni indultak a paksi strandra. Út közben megálltak cigizni és kocsit takarítani, ekkor 17 éves solti ismerőse kérdőre vonta egy korábbi, hatezer forintos tartozás miatt – közölte a rendőrség.

A tájékoztatás szerint a beszélgetésből szóváltás, majd dulakodás alakult ki, ami végül verekedésbe torkollott. Eközben elszakadt a fiú pólója is, és a nadrágja zsebéből a solti fiatal kivette az összes pénzét – 134 ezer forintot – a tartozás fejében.

Amikor kiszabadult a szorításból, telefonált egy ismerősének, hogy menjen érte, eközben a másik két fiú elhajtott. A történtek után a sértett és a segítségére siető barátja elindultak Paksra, hogy megkeressék az ismerőseit. Út közben a rendőrök igazoltatták őket, és a történtek miatt a kapitányságra irányították, ahol feljelentést tett.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2022/06/22/rendorseg-bunugy-tartozas-verekedes/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Nem nézik Liptai Claudia cukrászműsorát az RTL-n, gyorsan csináltak egy álbotrányt

Az egyértelműen forgatókönyv szerint történő balhé azzal indult, hogy két szereplő összeszólalkozott az egyik feladat …