2023. december 6., szerdaMa Miklós napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 380,00 Ft | USD: 352,00 Ft | CHF: 403,00 Ft
2023.12.06. Miklós Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 380,00 Ft | USD: 352,00 Ft | CHF: 403,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Hatéves kislány halt meg Csányban, miután rádőlt egy mászóka

Hirdetés

Hatéves kislány halt meg Csányban, miután rádőlt egy mászóka

Az óvoda udvarán több fából készült játék, többek között egy mászóka is volt. Erről 2011-ben egy kötelezően előírt felülvizsgálat megállapította, hogy balesetveszélyes. Ebben az esetben a rendelet szerint az üzemeltetőnek, ebben az esetben a polgármesternek ki kellett volna javíttatnia, vagy el kellett volna bontatnia a mászókat, de legalább le kellett volna záratnia.

Mindez azonban elmaradt, két évvel később annyi történt, hogy a polgármester és az óvodavezető tudtával munkások áttették máshova, valamint levették róla a létrát, ami stabilitást adott neki. Innentől kezdve csak két földbe ásott, kezeletlen fenyőgerenda tartotta a mászókát. Az óvodában a gyerekek továbbra is játszhattak rajta. 2019-re a tartógerendák föld alatti részei elkorhadtak.

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20231025-vadat-emelt-az-ugyeszseg-a-csanyban-meghalt-hateves-kislany-ugyeben.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Három év börtönt kapott a honvédségtől eltávolított szexuális ragadozó

Dobó Dénes közleménye szerint a katonai tanács a vádlottat kétrendbeli szexuális kényszerítés bűntettének kísérletében mondta …