2022. október 6., csütörtökMa Renáta napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 423,00 Ft | USD: 428,00 Ft | CHF: 436,00 Ft
2022.10.06. Renáta Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 423,00 Ft | USD: 428,00 Ft | CHF: 436,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Határozatlan időre bezártak a győri uszodák

Hirdetés

Határozatlan időre bezártak a győri uszodák

Csütörtöktől a győri versenyuszoda, az Aqua Sportközpont határozatlan időre bezár – tájékoztatta a győri sportlétesítmény vezetősége hivatalos közösségi oldalán az uszoda látogatóit.

Hozzátették, legjobb tudásuk szerint dolgozni fognak azon, hogy mielőbb a megszokott színvonalon és a régi nyitvatartással fogadhassák a vendégeket.

A zárva tartás ideje alatt a bérletek automatikusan szünetelnek, az újranyitás után ismét felhasználhatóak lesznek. A további kárpótlási igények rendezésének menete jelenleg kidolgozás alatt van: ezzel kapcsolatban a későbbiekben ígértek tájékoztatást.

Ugyanezzel a szöveggel, ugyanúgy hivatalos Facebook-oldalán, egy posztban jelentette be a győri Magyar Vilmos Uszoda is, hogy mától (szeptember 15.) ők is bezárják az uszoda kapuit, ahogy ők sem tudják, hogy meddig. A bérletekre és a tájékoztatásra ugyanaz érvényes, mint az Aqua Aréna esetében.

Hirdetés

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2022/09/15/gyor-uszoda-bezaras-aqua-arena-magyar-vilmos-uszoda-rezsi-energia-veszelyhelyzet/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Fergeteges James Bond filmzenei koncert várható az Arénában

A The Best of Bond Symphonic koncertshow a Csimborasszó Production és a Budapesti Operettszínház közös …