2021. május 12., szerdaMa Pongrác napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
2021.05.12. Pongrác Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Hatalmas tömeg rohanta meg a kórházakat Orbán Viktor bejelentése után

Hirdetés

Hatalmas tömeg rohanta meg a kórházakat Orbán Viktor bejelentése után

Több budapesti kórház előtt is hatalmas sorok kezdtek el kígyózni azután, hogy Orbán Viktor bejelentette, egy napig, vagyis pénteken az amerikai gyártó, a Pfizer vakcinájára is lehet időpontot foglalni. Munkatársunk Budapesten a Semmelweis Egyetem I. Sz. Belgyógyászati Klinika Korányi Sándor utcai épületénél álló sorba állt be, ahol egy katona azt mondta, szerinte lesz elég oltóanyag, mindenki maradjon nyugodtan. 

A kórház előtt tényleg roham van, lehet látni kisgyermekes családokat és sok 16-18 éves fiatalt is. Egy fiú munkatársunknak azt mondta, a szüleit már beoltották Pfizerrel, ő meg türelmesen várt, mire elfogyott a háziorvosánál. Most azért jött, hogy mégis kapjon.

IMG 7673

Fotó: Index

Senki semmiféle hivatalos tájékoztatást nem kap, a sor elég lassan halad. Munkatársunknak mindössze három lépést sikerült megtennie húsz perc alatt.

Hirdetés

A kórház előtt kígyózik egy második sor is, a benne állók az orosz Szputnyik V-re várnak, de ez a sor sokkal kisebb a pfizeresnél.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/04/30/pfizer-oltas-pentek-semmelweis-egyetem-koranyi-sandor-utca/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Az Index népe szólt: megvan az ellenzéki favorit

Az Index népe szólt: megvan az ellenzéki favorit

Reggeli cikkünkben részletesen foglalkoztunk vele, hogy a közvélemény-kutatási adatok alapján Karácsony Gergely és Jakab Péter …