2024. május 20., hétfőMa Bernát, Felícia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 387,00 Ft | USD: 357,00 Ft | CHF: 393,00 Ft
2024.05.20. Bernát, Felícia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 387,00 Ft | USD: 357,00 Ft | CHF: 393,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Hat évre ítéltek egy férfit, aki szexuálisan zaklatta barátai kiskorú gyermekeit

Hirdetés

Hat évre ítéltek egy férfit, aki szexuálisan zaklatta barátai kiskorú gyermekeit

Két kiskorú szexuális zaklatása miatt ítélt elsőfokon hat évre egy férfit a Budapest Környéki Törvényszék csütörtökön – közölte az MTI.

Az elkövető a család barátja volt, 2014-2015-ben többször vigyázott a két kiskorú sértettre. A kisebbik sértettet többször fürdette, és közben szexuálisan zaklatta. Cselekményét a kislány kérésére sem hagyta abba, emiatt a gyermek a konyhába zárkózott be. A férfi éjjelente is szexuálisan közeledett a mellette fekvő sértetthez, továbbá a másik sértettet szexuális cselekményre szólította fel, amikor pedig a kislány a kérésnek nem tett eleget, a vádlott megütötte.

Súlyosan kötelességszegő magatartásával a vádlott mindkét felügyeletére bízott kiskorú sértett értelmi, erkölcsi és érzelmi fejlődését veszélyeztette.

Hirdetés

A törvényszék csütörtökön kihirdetett elsőfokú ítéletével a vádlottat folytatólagosan elkövetett szexuális erőszak és folytatólagosan elkövetett szexuális kényszerítés miatt hat év börtönnel sújtotta. A védő felmentés, illetve enyhítés miatt […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/05/09/kiskoru-szexualis-zaklatas-rendorseg-nyomozas-birosag-bortonbuntetes/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Vitézy Dávid: Már egy hónapja épül a kampányzebra az Astorián

Egy hónapja számoltunk be arról, hogy új, jelzőlámpás gyalogátkelő létesül az Astoriánál, a Rákóczi úton, …