2021. május 8., szombatMa Mihály napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 358,00 Ft | USD: 296,00 Ft | CHF: 326,00 Ft
2021.05.08. Mihály Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 358,00 Ft | USD: 296,00 Ft | CHF: 326,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Hat évet kapott az SZFE-maszkos nőt megkéselő férfi

Hirdetés

Hat évet kapott az SZFE-maszkos nőt megkéselő férfi

Gyorsított eljárásban hat év börtönbüntetésre ítélte a Budapesti XX., XXI. és XXIII. Kerületi Bíróság azt a férfit, aki februárban megkéselt egy nőt a csepeli 151-es buszon, mert SZFE feliratú maszkot viselt. A döntés ellen az ügyészség súlyosbításért fellebbezett – közölte a Fővárosi Főügyészség szóvivője. A bíróság hét évre a közügyek gyakorlásától is eltiltotta a férfit, akinek a letartóztatását is fenntartották.

Kapcsolódó

Letartóztatásban maradhat az SZFE-maszkos nő támadója

A 37 éves férfi a buszon sebesítette meg késsel az áldozat arcát.

Hirdetés

Az ügyészség péntek délelőtt közölte, hogy bíróság elé állítják a csepeli buszon SZFE maszk miatt késelő férfit felfegyverkezve elkövetett közösség tagja elleni erőszak bűntette, valamint súlyos testi sértés bűntett kísérlete miatt.

A Fővárosi Törvényszék közölte: a sértett február 25-én reggel felszállt egy Csepelen közlekedő autóbuszra. A járványügyi intézkedéseknek megfelelően a száját és az orrát takaró maszkot viselt, amelyen jól láthatóan egy tiltakozást képviselő mozgalomhoz tartozást jelképező felirat volt olvasható. Az autóbuszon utazó vádlott felfigyelt a nő által viselt maszkon látható feliratra, amely miatt feldühödött, és a sértetthez odalépve kötekedni kezdett vele, majd szidalmazta és fenyegette is őt. A vita odáig fajult, hogy a vádlott a nála lévő nyolc centiméteres pengehosszúságú késsel megszúrta a sértettet az arcán. Ezt követően a terhelt a következő megállóban leszállt és elmenekült a helyszínről.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/04/23/rendorseg-ugyeszseg-birosag-csepel-busz-koronavirus-szfe-maszk/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Futárautó ütközött frontálisan Budapesten

Futárautó ütközött frontálisan Budapesten

A KFC gyorsétteremlánc futárautója karambolozott frontálisan a Szentlőrinci úton, a Köves út és az M5-ös …