2021. december 4., szombatMa Barbara, Borbála napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 363,00 Ft | USD: 321,00 Ft | CHF: 349,00 Ft
2021.12.04. Barbara, Borbála Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 363,00 Ft | USD: 321,00 Ft | CHF: 349,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Három év előzetes után szabadon kellett engedni a bombakészítéssel vádolt joghallgatót

Hirdetés

Három év előzetes után szabadon kellett engedni a bombakészítéssel vádolt joghallgatót

Miután három évig volt előzetes letartóztatásban, november 8-án szabadlábra helyezték a bombakészítéssel vádolt S. Ábelt – közölte a Fővárosi Törvényszék.  A volt joghallgatónak  nyomkövetőt kell viselnie az elsőfokú bíróság ügydöntő határozatának kihirdetéséig. 

A fiatalnak több súlyos ügy is van a bűnlajstromán. 2010 februárjában azért vette őrizetbe a rendőrség, mert a gyanú szerint végezni akart több egyetemista társával, találtak is nála fegyvert. 2013-ban  a bíróság bizonyítottnak találta, hogy mészárlásra készült, és a rendőrség szerint ő volt az, aki még ugyanabban az évben a Móricz Zsigmond körtéri McDonald’sban lövöldözött. Akkor azon melegében elfogták a közeli XI. kerületi Szent Kristóf szakrendelő előtt, mivel a gyorsétterem előtt hagyta táskáját, amit rendőrkutyával megszagoltatva forró nyomon indulhattak el. 

2015-ben lőfegyverrel való visszaélés és fegyveresen elkövetett garázdaság miatt mondták ki bűnösnek, és jogerősen négy és fél évre ítélték. Büntetésének kétharmadát viszont már az előzetes letartóztatásban és házi őrizetben kitöltötte, így 2017 márciusában szabadon engedték. Így simán folytathatta jogi tanulmányait, sőt  beperelte azt a kriminálpszichológust, akinek a szakvéleménye hozzájárult ahhoz, hogy letartóztassák.

Elfogtuk S. Ábelt

Hirdetés

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/11/10/bombagyaros-lovoldozes-somogyi-abel/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Orbán Viktor szerint Brüsszel nem védi meg a gyermekeket és a családokat

Orbán Viktor szerint Brüsszel nem védi meg a gyermekeket és a családokat

Orbán Viktor péntek este a Varsóból jelentkezett be a Facebook-oldalán, ahol kifejtette a véleményét Brüsszelről, …