2021. október 19., keddMa Nándor napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 359,00 Ft | USD: 308,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
2021.10.19. Nándor Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 359,00 Ft | USD: 308,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Hangosbemondós kisbusszal turnéznak Zuglóban azzal, hogy Hadházy Ákos hazudott

Hirdetés

Hangosbemondós kisbusszal turnéznak Zuglóban azzal, hogy Hadházy Ákos hazudott

Ha eddig esetleg különféle csúnya dolgokat hallott volna a szocialista Tóth Csabáról, egy kisbuszból most hangosbemondó útján közlik, hogy Hadházy Ákos, a Momentum és a Mindenki Magyarországa Mozgalom által támogatott független képviselő hazudott.

Zuglóban választás zajlik. Hadházy Ákos lejáratókampányt folytat országgyűlési képviselőnk, Tóth Csaba ellen. Ennek során nem riad vissza a valótlan, hazug rágalmazásoktól sem

 – hangzik az üzenet, amely szerint a választás etikai bizottsága „megállapította”, hogy Hadházy Ákos „megint hazudott.” Hozzáteszik, hogy Tóth Csabát Dobrev Klára, Karácsony Gergely és Jakab Péter is támogatja.

Hadházy Ákos bejegyzésében azt írta, hozzászokott, hogy minden korrupcióinfós beszámolója után hazugnak nevezik, az viszont új, hogy ezt „hangosbemondóval kürtölik világgá.” Sajnos ugyanez megy telefonon, közvélemény-kutatásnak álcázva is – tette hozzá.

Hirdetés

A szöveg szinte egyetlen mondata sem igaz: eleve nincs semmiféle etikai bizottság, az Országos Előválasztási Bizottság pedig nem állapított meg semmit, csak az MSZP, a Párbeszéd és az LMP szavazataival úgy döntött, hogy nem kíván vizsgálatot indítani a kamu gyártelep ügyében. Az külön érdekes, hogy az MSZP szerint »megint hazudtam«. Ezek szerint ők az összes korábbi leleplezésemet is hazugságnak gondolják? 

 – fogalmazott Hadházy Ákos.

A […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/09/24/hadhazy-akos-toth-csaba-zuglo-kisbusz-lejaratas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Cseh rendőrök akcióznak Magyarország déli határain

Cseh rendőrök akcióznak Magyarország déli határain

Policie – olvasható a rendőrautókon és az egyenruhákon, és az a plusz i betű nem …