2023. május 28., vasárnapMa Emil, Csanád napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 372,00 Ft | USD: 346,00 Ft | CHF: 383,00 Ft
2023.05.28. Emil, Csanád Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 372,00 Ft | USD: 346,00 Ft | CHF: 383,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Hamis álláshirdetésekkel csalt ki intim képeket kislányoktól egy budapesti férfi – videó

Hirdetés

Hamis álláshirdetésekkel csalt ki intim képeket kislányoktól egy budapesti férfi – videó

A férfi 2017-től kezdve a 2020 novemberi elfogásáig különböző e-mail címekkel regisztrált ingyenes hirdetési oldalakon, majd olyan állásokat hirdetett, amikben már 13-14 éves kislányoknak is kínált jól fizető divat, fehérnemű illetve bikinimodell munkát.

A jelentkező lányoktól eleinte ruhás képet kért, valamint hogy elnyerje a bizalmukat, azt mondta nekik hogy nyugodtan kérjék a szüleik segítségét, akik majd a fotózásokra is elkísérhetik őket. A férfi az egyeztetések közben nőnek adta ki magát, egyes esetekben pedig létező, elismert modellügynökségek nevében vette fel kapcsolatot a lányokkal.

Az ügyészség gyermekpornográfiával, valamint különleges személyes adatokkal visszaéléssel vádolja. Azt javasolják, hogy a bíróság ítélje börtönbüntetésre, valamint tiltsa el minden olyan foglalkozástól, ahol gyerekekkel érintkezhetne – írja a Fővárosi Főügyészség. 

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20230523-egy-budapesti-ferfi-intim-kepeket-csalt-ki-kislanyoktol.html

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Szabó Tímea kiakadt az ATV-re, a csatorna szerint a politikus ellenük uszít

Szabó Tímea kiakadt az ATV-re, a csatorna szerint a politikus ellenük uszít

Szabó Tímea hivatalos Facebook-oldalán fejtette ki a véleményét az ATV csütörtök esti műsorában való szereplésével …