2021. október 21., csütörtökMa Orsolya napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 312,00 Ft | CHF: 337,00 Ft
2021.10.21. Orsolya Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 312,00 Ft | CHF: 337,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Hamarosan megszólal Orbán Viktor

Hirdetés

Hamarosan megszólal Orbán Viktor

Orbán Viktor hamarosan megszólal a Kossuth rádióban, a miniszterelnök a koronavírus-járvány negyedik hullámáról és a demográfiai csúcsról beszél megszokott péntek reggeli rádióinterjújában a műsor beharangozója szerint.

Mint megírtuk, tegnap, azaz szeptember 23-án elkezdődött a negyedik demográfiai konferencia a Várkert Bazárban. A beszámoló szerint a kormány gigakonferenciáján honvédő hangulat uralkodott. A baloldali eszméktől, a zöldpolitikától is meg kell menteni a család intézményét, miközben a nyugati világ népesedési válságát továbbra is migrációval orvosolná a fősodor. A jobbos ideológiai kiállásokon kívül voltak érdekességek: Orbán Viktor elmondta, hogy 2010 óta negyven százalékkal csökkent Magyarországon az abortuszok száma, Donald Trump egykori jobbkeze, Mike Pence pedig Kína-ellenes koalíciót építgetett Budapesten.

A rádió műsorvezetője péntek reggel, a miniszterelnöki interjú előtt elmondta: Orbán Viktor a járványügyi helyzetről is beszélni fog. A csütörtöki adatok szerint aznapra 14 192 mintavételből 526 új fertőzöttet azonosítottak, meghalt két beteg. 

Hirdetés

  • A beoltottak száma 5 869 259, közülük 5 600 425 fő már a második oltását is megkapta.
  • A […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/09/24/orban-viktor-miniszterelnok-kossuth-radio-koronavirus-negyedik-hullam-demografiai-csucs/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Áder János: Magyarország területének 13 százalékát elsivatagosodás fenyegeti

Áder János: Magyarország területének 13 százalékát elsivatagosodás fenyegeti

Alig található a Földön jó minőségű, könnyen hozzáférhető, tisztítás nélkül fogyasztható víz, mert az emberiség …