2021. április 20., keddMa Konrád, Tivadar napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 299,00 Ft | CHF: 326,00 Ft
2021.04.20. Konrád, Tivadar Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 299,00 Ft | CHF: 326,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Hamarosan megszólal Orbán Viktor

Hirdetés

Hamarosan megszólal Orbán Viktor

Ma este fél kilenckor rendkívüli interjút ad Orbán Viktor miniszterelnök – adta hírül közösségi oldalán a kormányfő. Egyelőre nem tudni, hogy mi lesz a beszélgetés témája, mindössze annyi ismert, hogy este várják a miniszterelnököt a közszolgálati televízió stúdiójába.

A közszolgálati média híroldalán, a Híradó.hu-n már kijött egy előzetes, amelyben a miniszterelnök elmondta: egyetlen módon lehet megállítani a vírust, ez pedig az oltás. 

Tömeges a fertőzés, és ezt már bizony a zárások és a korlátozások csak lassítani tudják, megállítani már nem. Tavasszal elég volt korlátozásokat bevezetni, és azzal meg lehetett állítani a fertőzést, de ez nem olyan vírus. Itt most csak lassítani tudunk, ha korlátozunk. Egyetlen orvosság van, egyetlen módon tudjuk megállítani, nem egyszerűen csak lassítani, hanem megállítani vagy megölni ezt a vírust, ez pedig az oltás, ezért most minden erőnket az oltásra kell összpontosítani

– fogalmazott a kormányfő. Arról is beszél, hogy jó esetben már húsvét után meglehet a két és fél millió beoltott, ami lehetővé teszi, hogy elinduljon a lépcsőzetes újranyitás.

Hirdetés

Hétvégén jelent meg a Magyar Közlönyben a védelmi intézkedések meghosszabbításáról, valamint a védelmi intézkedések lépcsőzetes feloldásának első fokozatáról, illetve az oktatási intézmények megnyitásáról szóló rendelet. Ennek hatályba lépését a két és fél millió oltás beadásától tették függővé. 

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Forbanviktor%2Fposts%2F10159138418976093&width=500&show_text=true&height=424&appId" width="500" height="424" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/03/31/orban-viktor-miniszterelnok-interju-koronavirus-jarvany/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Korrupcióellenes átalakításokat ígér a kormány Brüsszelnek

Korrupcióellenes átalakításokat ígér a kormány Brüsszelnek

Van az a pénz, amiért Magyarország is jobban odafigyelne a korrupcióellenes harcra – summázta a Népszava …