2021. november 27., szombatMa Virgil napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 367,00 Ft | USD: 326,00 Ft | CHF: 352,00 Ft
2021.11.27. Virgil Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 367,00 Ft | USD: 326,00 Ft | CHF: 352,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Hamarosan ideér a hidegfront, készítse az esernyőt

Hirdetés

Hamarosan ideér a hidegfront, készítse az esernyőt

Frontok alakítják Magyarország időjárását, előbb egy melegfront, majd vasárnap este egy hidegfront is érkezik. Ezek miatt kezdetben csapadékos és hűvösebb is lesz az időjárás. Keddtől viszont szárazabb, napsütéses idő lesz jellemző a jövő héten – mondta az Országos Meteorológiai Szolgálat meteorológusa, Mesterházy András.

Az Időkép orvosmeteorológiai előrejelzésében azt írja, vasárnap az érzékenyek körében migrén, fáradékonyság, dekoncentráltság, vérnyomás-ingadozás jelentkezhet; felerősödhetnek az ízületi jellegű panaszok is a nyirkosabb, helyenként csapadékosabb idő hatására.

Az őszi időjárásra fokozottan érzékenyek körében jellemző lehet a fejfájás, az ingerlékenység és a görcsös panasz is. A borongósabb idő miatt alacsonyabb lehet a hő- és komfortérzetünk, lehangoltak, kedvtelenek lehetünk; könnyen megfázhatunk, ezért ajánlott a réteges öltözet.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat is figyelmeztet: hétfőn napközben már a hidegfrontokra érzékenyek szervezetére gyakorol kifejezettebb stresszt az aktuális időjárási helyzet. Ez elsősorban fejfájást, erősödő migrént, fáradtságérzetet okozhat.

Hirdetés

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/11/07/idojaras-elorejelzes-melegfront-hidegfront-orszagos-meteorologiai-szolgalat-meteorologus-osz/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Decemberben változik a Volánbusz menetrendje

Decemberben változik a Volánbusz menetrendje

December 12-én életbe lép a Volánbusz Zrt. 2021/2022. évi autóbusz-menetrendje, amely az idén is számos …