2021. október 26., keddMa Dömötör napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 365,00 Ft | USD: 314,00 Ft | CHF: 341,00 Ft
2021.10.26. Dömötör Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 365,00 Ft | USD: 314,00 Ft | CHF: 341,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Halálos ütést mért a kéregető hajléktalanra egy óbudai vendég

Hirdetés

Halálos ütést mért a kéregető hajléktalanra egy óbudai vendég

A Fővárosi Főügyészség szerint egy 21 éves fiatal megütött egy hajléktalan férfit, aki pénzt kért tőle. A sértett elesett, beütötte a fejét, majd a kórházba szállítást követően életét vesztette.

A férfi 2020. augusztus 31-re virradó éjszaka több barátjával együtt egy III. kerületi szórakozóhelyen nagy mennyiségű alkoholt fogyasztott. A szórakozóhely környékén tartózkodott a hajléktalan életmódot folytató sértett is, aki többször odament a szórakozóhely teraszán dohányzó vendégekhez és kéregetett tőlük. A vádlott trágár szavakkal utasította el a sértettet.

A sértett később is odament, és pénzt kért a vádlottól. A vádlott elutasította, amiből szóváltás alakult ki, és a vádlott ököllel többször megütötte a sértettet a fején. Az ütésektől a sértett a földre esett, és a fejét a térkőből készített járdaburkolatba ütötte. A vádlott ekkor elszaladt a helyszínről. A mentőket a szórakozóhely egyik vendége értesítette, akik a sértettet kórházba szállították, ahol […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/09/24/ugyeszseg-gyilkossag-hajlektalan-keregetes/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Szigorításra készül a főváros a járvány miatt

Szigorításra készül a főváros a járvány miatt

A Fővárosi Operatív Törzs mai megbeszélésén dönt arról, hogy a fővárosi önkormányzat által fenntartott bentlakásos …