2021. augusztus 2., hétfőMa Lehel napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
2021.08.02. Lehel Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Halállal fenyegette meg a bírókat és ügyészt a csongrádi nő

Hirdetés

Halállal fenyegette meg a bírókat és ügyészt a csongrádi nő

Letartóztatták azt a nőt, aki szöveges és hangüzenetekben szidalmazta a hivatalos személyeket és bírókat – tudatja a Központi Nyomozó Főügyészség.

Az ügyészség beszámol róla, hogy egy negyvenkét éves Csongrád-Csanád megyei nő ellen különböző büntetőügyek indultak – zaklatás, testi sértés és hivatalos személy elleni erőszak bűntette, valamint garázdaság és rongálás vétsége miatt – amelyekben a bíróság többek között végrehajtandó szabadságvesztésre ítélte.

A nő az ellenne hozott ügydöntő határozatok kihirdetése után 2021. áprilisától kezdett el internetes üzenetküldő alkalmazáson keresztül fenyegető és zaklató jellegű üzeneteket küldeni az ügyében eljáró bíróknak. A szöveges és hangüzenetekben szidalmazta a hivatalos személyeket, közölte, hogy bármikor megtalálja őket, mindent tud a magánéletükről, – ezt nyomatékosítva konkrét adatokat is megjelölt – és a bírókat valamint családjukat több alkalommal megöléssel fenyegette.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/06/28/csongrad-csanad-megye-no-netes-fenyegetesek-birok-ugyeszek-letartoztatas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Rusvai Miklós: Ismét kötelezővé tehetik a maszkviselést, ha nő a fertőzöttek száma

Rusvai Miklós: Ismét kötelezővé tehetik a maszkviselést, ha nő a fertőzöttek száma

Rusvai Miklós arra hívta fel a figyelmet, hogy a koronavírus szennyvízben mért koncentrációja hét helyen is …