2022. augusztus 11., csütörtökMa Zsuzsanna napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 394,00 Ft | USD: 381,00 Ft | CHF: 406,00 Ft
2022.08.11. Zsuzsanna Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 394,00 Ft | USD: 381,00 Ft | CHF: 406,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Hadházy Ákos: Végzettség nélküli tanárokat is felvenne egy általános iskola

Hirdetés

Hadházy Ákos: Végzettség nélküli tanárokat is felvenne egy általános iskola

Ebben a Pesttől 30 kilométerre lévő általános iskolában hónapok óta keresnek matek-, angol- és kémiatanárt. A kétségbeesett poszt szerzője valósággal könyörög, hogy valaki jelentkezzen végre, az sem baj, ha nincs tanári diplomája, csak konyítson valamennyit ezekhez a tárgyakhoz – írja Hadházy Ákos a közösségi oldalán.

A képviselőnek az iskolaigazgató vázolta a helyzetet: valóban lehet jelentkezni pedagógusi végzettség nélkül is hozzájuk, óraadó tanárnak várják a jelentkezőket. Fizetni nem sokat tudnak, így messzebbről nem is érdemes jelentkezni a direktor szerint. A felvételről majd a tankerület dönthet.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2022/08/06/oktatasugy-pedagogushiany-hadhazy-akos-facebook/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Kigyulladt egy faipari üzem Magyarbánhegyesen

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint teljes terjedelmében ég egy száz négyzetméter alapterületű fa csarnoképület, és mintegy …