2021. május 16., vasárnapMa Botond, Mózes napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
2021.05.16. Botond, Mózes Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Hadházy Ákos: Olyan törvényeket hoznak, amiket már muszáj megszegni

Hirdetés

Hadházy Ákos: Olyan törvényeket hoznak, amiket már muszáj megszegni

A szekszárdi Kolping Iskola kertészetében, napszámos beosztásban kezdte meg a közérdekű munkát Hadházy Ákos, amit a dudálós tüntetés miatt ár kirótt büntetés befizetése helyett kezdett meg. A politikus 38 napot fog dolgozni, naponta 6 órát, hetente minimum egy napon.

Facebook-bejegyzésében azt írja, hogy bár a büntetést ki is fizethette volna, de semmi kedve nem volt Orbán Viktor rendőrségének fizetni, illetve három üzenetre ezzel szeretné felhívni a figyelmet. Az egyik ilyen az, hogy szerinte a miniszterelnök fél a tüntetésektől és a sztrájkoktól, meg attól is, hogy sokan egyszerre fejezik majd ki, hogy elegük van.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/05/03/hadhazy-akos-napszamos-kozmunka/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Szlovák férfitól szerezte be a drogot a magyar díler

Két férfira figyeltek fel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Irodájának (KR NNI) nyomozói pár hónappal ezelőtt. Egyikük …