2023. február 8., szerdaMa Aranka napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 389,00 Ft | USD: 362,00 Ft | CHF: 394,00 Ft
2023.02.08. Aranka Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 389,00 Ft | USD: 362,00 Ft | CHF: 394,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Háborús uszítás miatt ítéltek évekre egy embert Magyarországon

Hirdetés

Háborús uszítás miatt ítéltek évekre egy embert Magyarországon

Háborús uszítás miatt, nem jogerősen két év börtönbüntetésre ítélt el egy férfit a Budapest Környéki Törvényszék. A bíróság közleménye szerint a vádlott terrorszervezetek propagandatermékeit terjesztette, harcra buzdító, dzsihadista tartalmakat tett közzé német online felületen.

A magyarországi születésű férfi azonosítása és elfogása a német hatóságok és a Terrorelhárítási Központ (TEK) együttműködésének köszönhetően sikerült. Mint írták: miután egy németországi székhelyű online felületen különböző felhasználók az Iszlám Államhoz és az al-Káidához köthető propagandaterméket (főként muszlim kultúrkörben ismert, harcra buzdító, erőt demonstráló indulókat) tettek közzé, a német hatóság felvette a kapcsolatot a Terrorelhárítási Központtal.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2023/01/25/haborus-uszitas-dzsihad-itelet/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Szijjártó Péter: Megérkezett a három mobil mentőállomás

A külügyminiszter azt írta, hogy a két kisebb és egy komplex műtőképességekkel is rendelkező klinikai …