2022. október 3., hétfőMa Petra napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 421,00 Ft | USD: 428,00 Ft | CHF: 438,00 Ft
2022.10.03. Petra Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 421,00 Ft | USD: 428,00 Ft | CHF: 438,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Háborús bűncselekmény miatt tartottak házkutatást egy magyar férfinál

Hirdetés

Háborús bűncselekmény miatt tartottak házkutatást egy magyar férfinál

A rendőrség egy viszonylag rövid közleményben számolt be az ügyről. Azt írták: a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) tiltott toborzás bűntett miatt büntetőeljárást indított B. Richárd ellen. Az illető lakhelyén szerda délelőtt már házkutatást is tartottak, és számos számítástechnikai eszközt és dokumentumot lefoglaltak tőle.

A rendőrség ugyan nem nevezte meg, de vélhetően arról a B. Richárdról van szó, aki először egy éve beszélt arról, hogy egy magán katonai vállalatot (PMC) akar felállítani, és ehhez Magyarországon is toboroznak embereket. A férfi legutóbb másfél héttel ezelőtt adott egy interjút, amelyben beszámolt arról, hogy miként áll jelenleg a szervezés, és hogy milyen megkereséseket kaptak eddig.

A Magyar Nemzet saját értesülése alapján megerősítette, hogy valóban fentebb említett B. Richárdnál tartottak szerdán házkutatást a rendőrök. A lap szerint a Nemzeti Nyomozó Iroda azért indított ellene büntetőeljárást, mert a magyar Büntető Törvénykönyv (Btk) egyértelműen tiltja azt,

hogy Magyarország területén valaki egy idegen fegyveres szervezetbe toborozzon katonákat. 

Hirdetés

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2022/09/22/b-richard-maganhadsereg-falcons-forces-nyomozas-keszenleti-rendorseg/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Férje előre kitervelte, hogy megöli a nyírteleki fitneszmodellt

K. Ildikó házassága nem sokkal a férjével közös gyereke születése után menthetetlenné vált. A gyönyörű …