2022. január 17., hétfőMa Antal napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 311,00 Ft | CHF: 340,00 Ft
2022.01.17. Antal Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 311,00 Ft | CHF: 340,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Ha valaki szenteste Röszkén jönne be Magyarországra, nem fog menni

Hirdetés

Ha valaki szenteste Röszkén jönne be Magyarországra, nem fog menni

A kilépés gyorsításáért csütörtökhöz hasonlóan pénteken is csak a Magyarországról kilépő utasok használhatják a röszkei közúti határátkelőhelyet, a belépő forgalom szünetel, de az autópálya-átkelőn folyamatos a beléptetés – közölte a rendőrség csütörtökön a honlapján.

A dinamikusan megnövekedett forgalom gördülékenyebb kezeléséért pénteken 7-től 19 óráig csak a kilépő forgalom használhatja a röszkei közúti határátkelőhelyet. A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság, valamint szerb társszerveinek célja, hogy növelje a kilépő forgalmi sávok számát, így csökkentse a várakozási időt Röszkén. A belépő utasok a röszkei autópálya-határátkelőhelyet használhatják.

Az utazók a gyorsabb határátlépésért Szerbia felé választhatják a tompai és a hercegszántói átkelőt, amelyek 24 órás nyitvatartással működnek. Emellett a bácsalmási, bácsszentgyörgyi, tiszaszigeti, kübekházi közúti átkelőt is használhatják, ahol 7-től 19 óráig léphetnek át, illetve az ásotthalmi közúti határátkelőhelyet, amely 7-től 22 óráig fogadja az utasokat.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/12/23/roszkei-hatar-csak-kilepes/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Kis mennyiségű idegméreg van a kávéban – vélhetően rákkeltő is

Kis mennyiségű idegméreg van a kávéban – vélhetően rákkeltő is

Egy friss magyar kutatás az akrilamid jelenlétét mérte a kávéban. Mint kiderült, a kávéfajta típusa és …