2022. augusztus 13., szombatMa Ipoly napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 381,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
2022.08.13. Ipoly Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 381,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Ha a pofátlan bolti lopássorozatért járna díj, ennek a férfinak kellene adni

Hirdetés

Ha a pofátlan bolti lopássorozatért járna díj, ennek a férfinak kellene adni

A 47 éves, Zala megyei illetőségű elkövető egy márciusi napon délelőtt autóval érkezett egy veszprémi szupermarkethez, majd lopási szándékkal bement az üzletbe. Telepakolt különböző élelmiszerekkel és háztartási eszközökkel egy nagy bevásárlókocsit, majd azt az áruvédelmi kapuk mellett fizetés nélkül kitolta a parkolóban álló járművéhez. Ennyivel viszont nem érte be, a mohósága visszaparancsolta őt az üzletbe, és újabb bevásárlókocsit rakott tele árucikkekkel, amit ugyanúgy kitolt az áruházból.

Ez már gyanút keltett több emberben, az üzlet biztonsági őre azonnal utánasietett. A férfi ezt észlelve futásnak eredt, de nem jutott messzire, hamar feltartóztatták a bevásárlókocsit hátrahagyó tolvajt.

A vádlott autójában és a hátrahagyott bevásárlókocsiban összesen 200 675 forint értékű áru volt, közölte Magyarország Ügyészsége. A lakóhelyén tartott házkutatás során további, ugyanazon üzletlánctól eltulajdonított, 118 543 forint értékű árucikket találtak, olvasható az ügyészség <a href="http://ugyeszseg.hu/telerakott-bevasarlokocsikkal-setalt-ki-az-uzletbol-egy-ferfi-videoval-a-veszprem-megyei-fougyeszseg-sajtokozlemenye/" id="hyperlink_d1585de4eb894430ea0d540c7e9c420b" rel="nofollow" […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2022/08/05/lopas-aruhaz-szupermarket-bevasarlokozpont-buncselekmeny/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Mit bámulsz, te hülye k.rva? – őrjöngő nő támadt rá egy tízéves kislányra a pécsi áruházban

A sokkoló esetről a lány édesanyja számolt be a pecsaktual oldalának. A kétgyermekes édesanya még …