2023. június 6., keddMa Norbert napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 369,00 Ft | USD: 345,00 Ft | CHF: 379,00 Ft
2023.06.06. Norbert Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 369,00 Ft | USD: 345,00 Ft | CHF: 379,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Gyurcsányék nem nyugszanak: mindent megtesznek, hogy belerángassák a háborúba Magyarországot

Hirdetés

Gyurcsányék nem nyugszanak: mindent megtesznek, hogy belerángassák a háborúba Magyarországot

Gyurcsányné és társai londoni útjával kapcsolatban az elemző felhívta a figyelmet arra, hogy azon az a  Vadai Ágnes is részt vett, aki korábban jelentős szerepet vállalt a Magyar Honvédség elsorvasztásában, a felszerelésének leépítésében.

Rónai Sándor, a Gyurcsány-párt EP-képviselője egy videóban a fegyverszállításokról értekezett. Bár már lassan mindenki számára nyilvánvaló, hogy a fegyverszállítmányok nem segítik Ukrajna győzelmét, csak tovább eszkalálják a háborút, Rónai mégis sajnálatát fejezte ki amiatt, hogy a magyar kormány nem segíti száz százalékig katonailag Ukrajnát, hiszen más uniós tagállamok például fegyverek szállításában segítenek.

A szintén gyurcsányista EP-képviselő, Ara-Kovács Attila pedig arról beszélt, hogy részt vett egy fegyverszállításokat követelő brüsszeli tüntetésen. Mint mondta, a demonstráció kifejezetten azért szerveződött, hogy Ukrajnát támogassák.

Az egyik legmegdöbbentőbb bizonyíték azonban a Gyurcsány-párt háborúpártiságára, hogy nem támogatják a Fidesz–KDNP által az Országgyűlés elé benyújtott békepárti javaslatot, sőt folyamatosan támadják.

Hirdetés

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20230324-gyurcsanyek-a-haboru-partjan.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

20 ezer penészes, jelöletlen tojást foglalt le a NAV – videó

Sem a tojások héján, sem pedig a csomagolásukon nem volt jelölés és az árut nem …