2021. május 12., szerdaMa Pongrác napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
2021.05.12. Pongrác Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Gyurcsány Ferenc: Világszégyen

Hirdetés

Gyurcsány Ferenc: Világszégyen

Világszégyen. Sehol a világon nem vesztették annyian életüket koronavírusban lakosságarányosan, mint Magyarországon – fogalmaz Gyurcsány Ferenc Facebook-bejegyzésében. A DK elnöke hozzáteszi, mindez a járvány kirobbanása óta történt, nem az egyes hullámok során. 

A politikus kiemelte, ide jutottunk onnan, hogy – és Orbán Viktor miniszterelnök korábbi szavait idézte – „a védekezés sikerét a halálozások számában mérjük”. Gyurcsány Ferenc úgy látja, ezzel maga Orbán Viktor ismerte be, hogy elbuktak.

Ez a kormány elbukott a járvány elleni védekezésben

– magyarázta, és hozzátette, ez nem az ellenzék bűne. „Itt most nem Gyurcsány a hibás. Ez a kormány alkalmatlanságának bizonyítéka”.

Hirdetés

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/04/22/gyurcsany-ferenc-vilagszegyen-koronavirus/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Az Index népe szólt: megvan az ellenzéki favorit

Az Index népe szólt: megvan az ellenzéki favorit

Reggeli cikkünkben részletesen foglalkoztunk vele, hogy a közvélemény-kutatási adatok alapján Karácsony Gergely és Jakab Péter …