2021. december 2., csütörtökMa Melinda napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 364,00 Ft | USD: 321,00 Ft | CHF: 349,00 Ft
2021.12.02. Melinda Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 364,00 Ft | USD: 321,00 Ft | CHF: 349,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Gyurcsány Ferenc vászonra került, még a Balaton is kibillent

Hirdetés

Gyurcsány Ferenc vászonra került, még a Balaton is kibillent

Erős Istvánnal, az idén százötven éves Magyar Képzőművészeti Egyetem új rektorával arról beszélgettünk, milyen jó lenne, ha a hazai egyetem a párizsival vagy a rómaival vetekedne, ugyanakkor szerinte sokszor a tanárok sem értik a kortárs képzőművészetet. Olvassa el interjúnkat!

Magyarországot is elérte az Európán végigsöprő szélvihar, amelynek erejétől még a Balaton is kibillent: volt, ahol kiöntött a magyar tenger, máshol pedig a tó medre is kilátszott. Részletek és videó itt!

Lezajlott az Elkxrtuk című film díszbemutatója, mi pedig utánajártunk, pusztán kampányelem, vagy üzleti vállalkozásként is értelmezhető-e Kálomista Gábor filmje. Hogy mit mond a producer és mit gondol a szakma a kérdésről, az kiderül cikkünkből.

A parlament előtt a családjogi törvény módosítása, amely a a jogász szerint hamarosan új, jóval modernebb világot hoz el a válóperek és a gyermekelhelyezési ügyek világában. Az elvált apák több jogot kapnak, de a bántalmazókra ez nem vonatkozik. Az Indexnek egy családjogi ügyvéd beszélt a részletekről.

Hirdetés

A világ máig leggyorsabb katonai repülőgépe, a Lockheed SR–71 Blackbird a hangsebesség több mint háromszorosára, 3529,6 km/h-s sebességre volt képes. De nem csak emiatt volt különleges, a hidegháború tetőpontján ugyanis kizárólag nős pilóták vezethették. Hogy miért,

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/10/21/napi-hirosszefoglalo-balaton-vihar-elkxrtuk-maffia-kepzomuveszeti/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Lassú a haladás a főváros felé vezető utakon

Lassú a haladás a főváros felé vezető utakon

A főváros felé vezető főbb útvonalakon már több helyen is élénk a forgalom. Telítettek a …